ZoumboSub

Καταδύτες Πηλίου

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως είναι να αναπνέεις μέσα στο νερό; Αν θέλετε να το ανακαλύψετε αλλά δεν είστε απόλυτα έτοιμοι να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας, η Κατάδυση Γνωριμίας θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε την αυτόνομη κατάδυση και να διαπιστώσετε αν πραγματικά σας αρέσει.

Από 45€/άτομο

Πριν από 20 περίπου χρόνια, ένα νέο εμπορικό κατάστημα με καταδυτικό εξοπλισμό άνοιξε στο κέντρο της πόλης του Βόλου. Το όνομα αυτού, Zoumbosub. Μία οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε από την αγάπη για το υγρό στοιχείο και τις υποβρύχιες δραστηριότητες. Οι πανέμορφες ακτές του Πηλίου αλλά και του Παγασητικού κόλπου αποτελούσαν και αποτελούν πόλο έλξης για όλους όσους ασχολούνται με τις υποβρύχιες δραστηριότητες και όχι μόνο. Το Zoumbosub, έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη της καταδυτικής δραστηριότητας στην περιοχή, διέθετε εξοπλισμό, πληροφορίες και συμβουλές στους υποψήφιους δύτες. Με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που απαιτεί η ενασχόληση με το υγρό στοιχείο, η επιχείρηση κατάφερε να εδραιωθεί και να αναπτυχθεί στα επόμενα χρόνια.
 

 

Κατάδυση

Διπλή κατάδυση

Δύτες

1/5-31/10

28€

Περιλαμβάνει φιάλη και βαρίδια

38€

Περιλαμβάνει πλήρη εξοπλισμό

47€

Περιλαμβάνει φιάλη και βαρίδια

57€

Περιλαμβάνει πλήρη εξοπλισμό

 

Ελάχιστο 1

Μέγιστο 9

Η δραστηριότητα διεξάγεται στο καταδυτικό κέντρο, στην Καλιφτέρη Αφήσσου. Προσφέρεται από Μάιο ως και Οκτώβριο. Το πρόγραμμα απαιτεί περίπου 3 ώρες. Δεν πραγματοποιείτε συγκεκριμένες ώρες. Συνήθως επιλέγουμε ώρες όπως 10.00 ή 13.00. Οι πρωινές ώρες συστήνονται λόγω καλύτερων συνθηκών, ήρεμη θάλασσα και διαυγή νερά, όχι υψηλές θερμοκρασίες, κλπ.

Οι καθοδηγούμενες καταδύσεις αναψυχής απευθύνονται στους ήδη πιστοποιημένους δύτες. Πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή για τους μήνες Μάιο έως και Οκτώβριο. Τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο προγραμματίζονται καταδύσεις και τις καθημερινές. Όταν η ζήτηση είναι μεγάλη, οι καταδύσεις πραγματοποιούνται σχεδόν κάθε μέρα.  Η συνάντηση γίνεται στο καταδυτικό κέντρο στην Άφησσο στις 10.00. Ο κάθε δύτης συμπληρώνει τα απαραίτητα έγγραφα, συναρμολογεί και ελέγχει τον εξοπλισμό του, παρακολουθεί την ενημέρωση για την κατάδυση από τον αρχηγό της αποστολής, επιβιβάζεται στο καταδυτικό σκάφος και ξεκινά την εκδρομή του. Αν έχει προγραμματιστεί μία κατάδυση για εκείνη την ημέρα, η επιστροφή γίνεται στη 13.00. Σε διπλή κατάδυση, 2 καταδύσεις σε διαφορετικά καταδυτικά σημεία την ίδια ημέρα, τότε επιστρέφουμε στις 15.30. Μετά την επιστροφή, ακολουθεί αποσύνδεση και πλύσιμο εξοπλισμού, και φυσικά προσφέρεται χώρος και χρόνος για συζήτηση, χαλάρωση και ανταλλαγή εντυπώσεων.

Η σχολή καταδύσεων Zoumbosub προσφέρει τα περισσότερα από τα προγράμματα εκπαίδευσης της PADI. Η εμπειρία των εκπαιδευτών καθώς και η συνεχής εξέλιξη τους, μέσα από εκπαίδευση ανώτερων βαθμίδων που παρακολουθούν, εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εκπαιδευόμενων και την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης. Τα ολιγομελή τμήματα, η σύγχρονη μέθοδος διδασκαλίας, τα κατάλληλα δομημένα εκπαιδευτικά εγχειρίδια και το ευέλικτο πρόγραμμα εκπαίδευσης, συμβάλλουν στην ποιοτική δημιουργία και εξέλιξη ενός δύτη. Τα θεωρητικά μαθήματα διεξάγονται στην άνετη και πλήρως εξοπλισμένη οπτικο-ακουστικά αίθουσα διδασκαλίας, όπου δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην κατανόηση του θεωρητικού μέρους των προγραμμάτων και στην επίλυση των αποριών. Τα πρακτικά μαθήματα διεξάγονται στο καταδυτικό κέντρο στην Άφυσσο, όπου ο χώρος του καταδυτικού και οι συνθήκες της θάλασσας καθιστούν την εκπαίδευση αποδοτική, ευχάριστη, ξεκούραστη και ασφαλής. Επίσης, υποστηρίζει και την εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) παρέχοντας πιστοποίηση απο τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό DDI (Disabled Divers International). Τέλος, η συνεργασία της σχολής με τον εκπαιδευτικό οργανισμό Freedive Greece παρέχει τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα της ελεύθερης κατάδυσης.

Επίσης Προτείνουμε